MARJA KOREN


.marjakoren

O MENI

Sem Marja Koren, rojena 10. 9. 1984 v Mariboru. Po zaključeni srednji ekonomski šoli sem se odločila za visokošolski študij socialnega dela, katerega sem z diplomo zaključila aprila 2011. Zaradi prirojenega obolenja sklepov sem trajno vezana na invalidski voziček, vendar me to nikakor ne omejuje v vsakdanjem življenju in me ne odvrača od aktivnega preživljanja delovnega in prostega časa.

.

.

.

.

.

marjakoren

MOJI PROJEKTI

V času študija sem sodelovala pri različnih projektih:
  • Udeležila sem se številnih mladinskih izmenjav, mednarodnih konferenc in seminarjev, ki so bili organizirani v okviru programa Mladi v akciji.
  • Kot EVS (European Voluntary Service) prostovoljka sem tri tedne delala v mladinskem centru v Estoniji, kjer sem organizirala in realizirala športne in družabne dogodke ter aktivnosti za otroke in mladino.
  • Kot idejni vodja in mladinska delavka, sem s pomočjo članov društva organizirala mladinsko izmenjavo z naslovom »I’m able too«, kjer smo podirali stereotipe o osebah z invalidnostjo.
  • Pod okriljem slovenske Filantropije sem bila v letih 2007-2008 promotorka prostovoljnega dela, kjer sem izvajala delavnice na temo prostovoljstva za osnovnošolce.
  • Sodelovala sem v dveh plesnih predstavah, in sicer v plesni predstavi »Wach Out«, ki jo je postavil koreograf Miha Krušič, ter v plesni predstavi »Zapelji me« pod vodstvom Petre Škofic.
  • - Pod vodstvom Maje Martine Merljak sem sodelovala v multimedijski predstavi »Vse kar ste želeli vedeti o nas pa niste nikoli vprašali«. Predstava je bila izbrana v spremljevalni program 43. Borštnikovega srečanja.

 

KONTAKT: marja.koren@odtiz.si